Fetto Superstar

Idag började skolan *trumvirvel*. Haha. Det var läskigt!
Först när vi kom till skolan (alltså Yrkes för min del) stod våran blivande lärare Mona untaför byggnaden med en skylt "välkomna alla SOS ettor!". Ingen annan linje blev mottagen. Haha.

Sedan pratade rektorn lite och efter det fick vi vara med våra klasser. Mysigt.
Min klass bestod av; (sittandes i klassen från vänster) Thomas från KHS, Niklas från GHS, Gustaf "benny" från GHS, Hanna från GHS, Emelie från SHS, Liz från ÖHS, Frida från ÖHS, Sofia från ÖHS, jag från folkis/ÖHS, Åsa 22 år, Robin från handels/SHS, Natalie från Lund, Sofie från KHS, Johanna från KHS (?) och Malin från SHS.
Vi är 15 st och jag tycker om klassen redan. Det finns lite av varje. Hähä.

Vi pysslade med en massa och treorna var stora och läskiga och kom in och tittade på oss.

Efter skolan kl 14 gick jag ner på stan med Jenny. Vi köpte en plattång tillsammans. Sedan for vi hem och hämtade mamma och vidare till sparhallen. Där köpte jag diverse skolmaterial som jag säkert aldrig kommer använda (jag har en förmåga att köpa just sådant). När vi kom hem städade jag ur min tidningslåda och slängde bort alla tidningar som var äldre än Juni 2006. Det var en hel del.

Så blev det middag och efter middagen for jag till Hampus nya hus. Eller han kom ner och mötte mig, för jag vågade inte gå dit själv. Deras hus var ganska tufft. Och Hampus och Elin har ju helt suveränt där uppe. Ensamma. Hihi. Hampus och jag chillade mest och snackade. Det var skönt att ta det lite lugnt. Det gör jag aldrig hemma... synd.

Imorgon kommer Ida hit och äter middag, och på kvällen ska jag på hockey med Mimi och Lolli. Jag vet inte vem som spelar, men Mimi bjussar på biljett så jag tackade inte nej. Då är man dum!
Undrar när jag ska hinna träffa Andrea?

These words are my own.
Julia

Kommentarer
Postat av: idaskida

jag är nästan nervös inför middagen:P haha:) jag ringer innan jag far;)

Postat av: ak

jaaa, det undrar jag också ;)

2006-08-15 @ 20:19:45

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback