Lemböte

Söndag 6 augusti
Jag vaknade och sedan for jag in till stan med mamma och Mika.
När jag kom hem fick jag snabbt packa ihop kläder att ta med till Lemböte. Och kvart i 1 kom Fias mamma och hämtade Andrea, Lolli och mig.

När vi kom till Lemböte så hade tyvärr gudstjänsten redan börjat, så vi chillade istället. Fia, Erri, Andrea och jag for ut och paddlade och snackade. Det var mysigt. Sedan var det dags för dop, Yosh och Emil döptes (för annars får dom inte konfirmeras). Jag hade svårt att hålla mig för skratt i kyrkan eftersom kantorn sjöng tokigt.

Efter dopet var det middag och sedan chillade vi vid vattnet. Eller chillade och chillade... Casper och Fia knuffade i mig i vattnet. Jävla ungar. Men Casper var snäll och lånade ut sin handduk till mig. Tack.

Sedan for nästan hela lägret in och kollade på IFK-matchen, men vi icke-fotbolls-nördar stannade kvar och kollade på två filmer. American Pie The Wedding och I Sista Sekunden. Vi vräkte i oss chips och annat onyttigt som Laine hade köpt också...

Kvällen (efter nattningen) gick helt bra, vi satt i samlingsrummet och snackade. Konfirmanderna var inte så busiga som jag hade väntat mig, men vi busade lite med lamporna och strömmen. Hihi.

Vi gick och lade oss vid halv 3 och vaknade igen vid 4, för då var det några konfirmander som hade fått för sig att dom skulle dammsuga oss.. Eeh, det var ju ganska mysigt. Men dom försvann lika snabbt som dom kommit och det var ju skönt. En liten stund senare kom några killkonfirmander in och kastade sig i min säng och så hade dom lite kuddkrig. Mysigt.

Efter det fick vi faktiskt sova.

Måndag 7 augusti
Fia
och Erri kom in på morgonen för att höra om vi ville vara med och sjunga för Simon som fyllde år, men vi orkade inte.

Morgonen gick som den skulle, fast nog var det ju lite märkligt att Teos skor hängde på halvstång i flaggstången... Haha.

Under fritiden fick Casper, David, Mr H och Rickard för sig att dom skulle ta lite av våra kläder och fara ut och paddla. Sedan spridde dom ut sakerna på diverse ställen och vi fick fara efter med livbåten och samla ihop sakerna. Undrar om dom var medvetna om att det var med risk för deras liv, eftersom jag körde båten och inte riktigt kan köra... Haha. Vi hittade inte alla saker, så dom fick rita en skattkarta till oss. Tyvärr glömde dom markera ut var sakerna fanns. Knäppisar.

När vi fått en fullständig skattkarta och Casper hade förklarat vad allting föreställde hittade vi våra saker. Men när jag lade min klänning på tork så hade någon så roligt att den gömde klänningen igen. Fast vi hittade den senare under kvällen. Tur det!

När konfirmanderna hade spårning gömde vi lite av Casper och Mr Hs saker, fast det gick inte så bra. Dom såg oss och istället invaderade dom vårt rum. Casper var mycket otrevlig och duschade mig, så ännu en omgång kläder blev blöta. Och när vi kom tillbaka till rummet var min mobil borta, både Casper och Mr H hävdar att det inte var dom, men jag tror inte på det. Hoppas för deras skull att dom var så smarta att dom inte läste mina mess. För dom är ytterst privata.

Efter det for vi hem med Andreas pappa för Tk (Christer) var så sur, vi hade stannat för länge, med tanke på att vi bara var parasiter. Jävla surgubbe.

När jag kom hem var jag ensam hemma så Andrea kom hit och gjorde mig sällskap. Vi kollade på OC och vid 11 for hon hem.

Då satt jag vid datorn en stund och hade en knasig konversation med Fro. Sedan gick jag och lade mig, för jag var så rädd när jag var ensam hemma. Vårt hus är läskigt!
Julia

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback