What if God was one of us?

I fredags hade jag rysligt roligt med Fia, Andrea och Lolli. Jag och Fia lånade ingredienser från Kattis och sedan klättrade vi in genom ett fönster och började baka. Utan att Lolli och Andrea märkte något. Tihi. Efter det hade vi kladdkaks-krig, vilket resulterade i att vi fick tvätta nästan hela köket.. Och tvätta oss själva! Sedan stoppade vi resten av kladdkakan i ugnen och när den var klar så var den som en tvättsvamp i konsistensen. Det var lite läskigt. Haha.
Men det hindrade inte oss från att äta den. Det gjorde vi samtidigt som vi kollade på Tillsammans på SVT1. Det är en ganska bra film.

När jag kom hem och precis hade somnat så messade Adam till mig. Och så kom mamma in och var glad och jag var mest irriterad. Sedan somnade jag.

På lördagen for vi upp till stugan direkt på förmiddagen. Jag var väldigt rastlös och gick runt och tog foton när dom andra solade. Sedan fixade jag upp Jenny/Jeffis fd. engelskabok. Det fanns massor att sudda och tipexa. Efter det läste jag lite i Liza Marklunds Studio Sex och sedan duschade jag och då var det dags för kräftskiva. Vi åt så det stod härliga till :D hahaha. (Det är ett av dom fulaste uttrycken som finns enligt mig. Bortsett från uttrycket "summan av kardemumman" som för mig är helt obegripligt. Då kan man väl säga "summan av äppelskruttet" likaväl. Sådetså.)
Vi hade två sorters kräftor, dom ena var röda och goda, dom andra var orangea och äckliga.

Sedan på kvällen spelade vi lite kort och tog det lugnt.

På söndagen kom vi hem från stugan och då sattes vi alla barn direkt i arbete. Dags att bära och stapla ved så vi är förberedda på den kommande kalla vintern. Hujjedamej. Det fanns massor av spindlar och det var smutsigt så efter middagen beslöt jag mig för att ta ett bad.
Medans jag var i badet ringde Andrea och meddelade min mamma att hon tänkte komma till mig. Så mamma kom och berättade det till mig. Då fick jag bråttom upp ur badet, men det visade sig att jag bra hade kunnat ta det lugnt, för Andrea var endå ganska sen.

Först pratade jag och Andrea bara, sen ville vi ha något att äta. Så då ställde vi till med tidernas våffelkalas. Gästerna var; Fanny och Frida (mina småsystrar), Jonna (deras kompis), Alma (Andreas lillasyster och Jonnas kompis), Lolli (främling), Jenny (min storasyster), mamma (min mamma), Mika (min styvpappa). Och så Andrea och jag förstås.

Efter kalaset såg Andrea, Lolli och jag på ett avsnitt OC innan det var dags för att sova.

Idag har jag varit i skolan. Vi hade ingen ordbehandling idag, för läraren var sjuk, så vi gick ner på stan och försökte fördriva 2h i våran allmänt döda stad. Allting öppnade ju först klockan 10, och vi var i stan från 9-11. Vi tog en fika på Nikolaj och sedan gick vi tillbaka till skolan.

På matten hade vi ett diagnostiskt prov som gick riktigt dåligt. Och vi fick veta att våran mattelärare ungefär varit död två gånger, men lever fortfarande. Och han är bara 38 år. Han är nog min nya idol. Sedan berättade han också att hans dotter på 2 år hade sagt "stor pappa, liten snopp" haha. Too much information!

Nu har jag nyss lagat och druckit en smoothie, men jag blev inte mätt. Illa.
Nu fick jag September-månads nyhetsbrev från Cosmopolitan.. Måste köpa senaste tidningen, nu! Hihi.

Får dig att lova,
lova att aldrig riskera.
Julia

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback