Rockoff

Rockoff har börjat och snart nått sin mitt.

Magnus Carlsson
Hans kläder var så fula så jag inte vågar skriva något positivt... Jag kan inte rå för det, men hans stil och sättet han pratade på (bögigt) passade inte mig. Och jag är tydligen den enda på Åland som inte har ett förflutet som Magnus-fantast... Märkligt.

The Poodles
Jag var ute och röjde utanför området, så jag hörde bara bandet spela. Men jag kan ana att jag inte missade så mycket..?

Fronda
Ja, jag gillar Fronda. Mycket. Men det var tråkigt att han spelade så mycket från Etiketten är musik, hans nyaste (och sämsta) skiva. Konserten var kort också, bara en halvtimme. Kan det bero på att publiken var så pass liten och stel? Ja, det är ett faktum, Ålänningarna är inte några festivalhejjare.

Backyard Babies
Dom var bra, publiken var med och trycket var stort. Men jag antar att det blir så roligt som man gör det, och Backyard Babies gjorde jag till det roligaste hittills. Deras låtar är härliga och inte kan jag klaga på utseendena, härligt rockigt sunkiga...

Thåström
Hans röst får mig att rysa, texterna att gråta och le på samma gång och hans scennärvaro får mig att fundera. Märkte han ens att det stod en publik nedanför och framför honom? Jag tror inte det. Blickan var fäst i skyn och händerna gjorde stela ryckiga rörelser. Inte konstigt att många frågande har talat om Thåström har någon sjukdom...?

Lordi

Ja, Lordi tog Åland med storm. Publiken var storstorstor. Trång var det, och korta människor fick inte njuta speciellt mycket. Deras masker, pyroteknik och musik fick de flesta att glatt klappa i takt. Dock är jag förvånad att det inte var mera röj och tryck i publiken, det fanns ju folk som hade kommit ända från Tyskland för att se Lordi spela så. Eller kanske det bara var för att jag stod så långt bak?

Ulf Lundell
Hmm, hade jag varit 30 år äldre så skulle jag garanterat ha stått där framför scenen i 2½h och klappat och hyllat Ulf Lundell. Nu är jag dock inte 46, utan bara 16 och ingen större fantast av Ulf Lundell. Faktum är att jag bara har hört ungefär en låt av honom. Men de vuxna säger att han var bra, så kanske man ska lita på dem.
Julia

Kommentarer
Postat av: Anonym

Thåström var ju hög utav helvete :P

2006-07-26 @ 19:25:40

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback