Rockoff

Ikväll blev det (såklart) RockOff.
Jag och Andrea gjorde oss klara vid 8-tiden och kollade sedan en liten stund på Takida. Sedan satte vi oss och solade på en bänk i västra hamnen och efter det kollade vi på Björn Rosenström och BassHunter.

Takida
Jag kollade som sagt inte någon längre stund, har inte riktigt lyssnat på Takida så jag vet inte om jag var så intresserad. Men det lilla jag hörde var bättre än vad jag hade förväntat mig. Fast det är ju alltid tråkigt att kolla på en konsert där man hört ungefär tre låtar förut...

Björn Rosenström

Han var här för två år sedan, han var här ikväll och han kommer säkert tillbaka. Varför? För att han gör en sjutusingens bra show. Han är inte alls stel eller obekväm i situationen utan snarare tvärtom. Han njuter av att stå på scenen och se publikens förtjusta miner. Man kan ju tycka att hans musik och texter är oseriösa och löjliga, "han är ju trots allt en vuxen man". Men ack nej, det är det som är äkta underhållning. Tack.

BassHunter
Boten Anna på repeat... Nej men, han körde den bara två gånger. Inget fel med det. Snygg var han ju också, en riktig hunk. Aaah. Haha. När han körde Boten Anna så lade han in "Bira Bira Bira - Bärs Bärs Bärs" under techno biten. Det var smart. Och så körde han sina schyssta moves. Skön kille.
Julia

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback