Avslutning, stipendium och sommarlov

Inatt har jag sovit väldigt lite igen, det är konstigt att kroppen reagerar så när det händer mycket och bra saker i ens liv.

Efter att ha vaknat en miljon gånger imorse så steg jag upp vid kvart i 9. Jag läste tidningen från i måndags, och kollade på Wille och de andra stafettkarnevalsmänniskorna. Hihi.

När jag hade vaknat ordentligt klädde jag på mig och sminkade mig, jag fick äntligen använda min gröna fina klänning igen!

Hmhmhm, när jag var klar for jag och mamma till Sparhallen. Kändes lite kul att gå runt där i klänning och högklackat, men det var kul samtidigt. Jag köpte en blomma till Christian, och en gubbe som stod i kön bredvid mig började fråga om det var en plastblomma. Han såg lite pedofilisk ut. Läskigt.

Efter det for vi ut till folkis, dags för avslutningen. Rektorn Kjell inledde med tal och det var ganska fint, men svårt att förstå. Det gällde att hänga med.

Sedan fick Johan ta över och spela saxofon. Han är duktig!

När han spelat klart var det dags för Bodil att dela ut stipendium. Och gissa vad? -jag fick stipendium! Det är roligt roligt! Så här löd motiveringen; "Det här stipendiet borde egentligen gå till en hel linje för dom har verkligen arbetat som ett mycket bra team. Men stipendier delas ju ut till personer och inte till linjer så en i teamet får stipendiet men alla får ta åt sig äran. Stipendiet delas ut för utmärkt språkkänsla, för verkligt god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift och eftersom det är Julius Sundbloms stipendium inte minst för goda mediekunskaper. Media och film har den här linjen sysslat med så vi kan väl säga att -om inte årets Oscar -så i alla fall årets Julius går till Julia Lindfors"

När jag hörde det blev jag jätte glad och kände mig stolt, över mig själv, och över hela linjen! Jag fick ett fint diplom och 150? i stipendiet (ett och ett halvt par jeans alltså, inte illa). Tack!

När alla stipendier var utdelade sjöng vi den blomstertid nu kommer och allting var klart.

Vi samlades med respektive linjer och lärare i våra klassrum. Betygen/intygen delades ut, och Christian fick blomma av mig och Ida.

Efter det gick vi ut och tog foto på hela linjen tillsammans, det blåste mycket så klänningen var lite busig och ville inte hållas nere. Tur att jag hade snygga trosor under ;)

Inne i matsalen serverades det tårta och kaffe/saft. Lite vemodigt att ta farväl av alla lärare innan man for därifrån. Tur att jag är med i direktionen så får jag träffa vissa igen.

Under tiden vi var där fick jag många positiva kommentarer om min klänning och många berömde mig för stipendiet. Jag var gladgladglad.

Totte och Anna åkte med mig och mamma till stan och jag var in till apoteket och köpte mera pollenmedicin innan vi kom hem.

Det första jag gjorde på mitt sommarlov var att hänga tvätt. Bådar ju gott för sommaren, kan ju bara bli bättre nu så.

Ikväll blir det grillning och fest hos Ann. Tror att Kim skulle komma till mig först, och så går vi tillsammans till Ann. För annars kommer han en halvtimme för tidigt. Haha. Det är bara skönt för mig om jag får sällskap. Det ska bli riktigt roligt ikväll! Jag känner för fest.

G A N G S T E R

Jag måste tyvärr hem redan till halv 1 inatt, för imorgon blir det hundutställning kl 9 på morgonen. Efter det ska jag antagligen till Wille, jag saknar honom redan.

I kväll kommer min moster Lotta och min kusin Tove hit också. Kan säkert bli kul?

Mamma åker till Tyskland med Mika imorgon också, hoppas dom får kul och att mamma kan sluta tänka på allting annat.

På fredag vill jag och Fia till Sthlm, men tydligen skulle 9E ha fest på torsdagskvällen, så Lolli vill inte fara till Sverige dagen efter då. Dumt, för Lolli måste nog med eftersom dom ska hålla på med sitt projekt. Vi måste väl hitta någon annan dag som vi kan fara till Sverige då.

Och som Lolli hade skrivit kommentar, att hon knappt kommer ihåg hur jag ser ut längre, så kan jag säga detsamma om Lolli. Vad har hänt? Vi som brukade ses varje dag..

Julia

Kommentarer
Postat av: Hampus

Nu sa det klirr i kassan $
Och det första du tänker på är 1,5 par jeans xD Haha.

2006-05-24 @ 16:14:30
Postat av: idaskida

du som klagade på att du var fattig, nu har du en förmögenhet nästan;) använd dem väl julia;)

Postat av: fiali

GRAAATTIS till stipendiumet ;) jag siktar på primuselev :D höhööö^^

2006-05-26 @ 14:47:42
URL: http://fiali.blogg.se

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback