Måndagskväll som känns som en torsdagskväll?

Ikväll har jag varit med Louise, Sebbe och Grönis och kollat på skolmästerskapen. Mina småsystrar sprang båda två, och dom var duktiga. Men vad hade man väntat sig när de har en storasyster som mig? ;D

När vi hade suttit där en stund såg jag Wille, men han såg nog inte mig då tror jag. Busigt.
Efter att vi lyssnat på Grönis sjuka kommentarer och funderingar om barn så bestämde vi oss får att gå till garaget och käka, Grönis bjöd på pommes.

På väg därifrån såg jag Wille igen, den här gången såg han mig med så vi hälsade. Han hade nog fotbollsträning.. eller något?

Vi gick alltså till Garaget, eller Sebbe och Grönis skjutsade oss. Snällt. Väl där inne slår Grönis näven i disken och säger "en stor jävla pommes frites!" Ouppfostrade gosse.

Sebbe valde curry som dip, och det var lite udda att äta pommes med curry dip. Men man vande sig.
Vi åt, skrattade och hade oss. Sedan när alla pommes var slut, så säger Grönis att han vill ha en sked, så han kan äta upp dippen som är kvar. Han har ju faktiskt betalat för den! HAHA.

Fan vad vi skrattade.

Efter det snackade vi lite utanför, och sedan for dom två hem till Strandnäs.

Jag och Lolli visste inte vad vi skulle ta oss till, så vi gick för att kolla om hennes mormor var hemma. Men ack nej. Så vi gick tillbaka till skolkampen, Wiklöf Holding Arena, och kollade. Då mötte jag Wille igen, vi stöter på varandra lite här och där nuförtiden. Så kan det vara.

Sedan letade jag och Lolli upp Emil Jingstål och stod och kollade med honom. Han gick efter att Hanna hade sprungit.

Vi stod kvar och kollade när högstadiekillarna sprang, Wille, Niklas, Tomas, Jonas, Kim, Oliver, Anthon... m.fl. som man kände.

Det gick nog bra för dom alla, eller kanske inte för Anthons lag, dom förlorade. Men Willes lag vann, duktigt (:

När det var klart gick jag och Lolli hem till henne och chillade, och jag gick hem vid halv 10. Sedan dess har jag suttit här... datanörd.

Nu ska jag snart sova, så jag orkar med skolfoto (på alla folkiselever tillsammans), dvdbränning, nyhetsfilm omslag, Linas lektioner, göra klart rymdfilmen, visa nyhetsfilmen Nyhetens väg för pressen, innebandyträning kl. 16-17 i ig och sedan hundkurs 19.30-20.30 på Espholm.

Intensiv dag imorgon.

Julia

Kommentarer
Postat av: Anna

haha, det tycker du? ;P okej, det kanske finns bättre bilder, men jag ska ändra dom sen :P hehe. nu får du ha dom sådär ett tag ;P haha.

2006-05-16 @ 09:16:51
Postat av: idaskida

ojjdå, stöter du och Wille PÅ varandra?:o


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback