Månen är död

Idag har vi varit till Ålands Radio och filmat, det låter väldigt dumt att man filmat på en radiostation?!
Men ja, det är vad vi har gjort. Vi är lite dumma, speciellt Ida xD nej jag skojar bara.

På radion var det iaf tråkigt, eller nej, inte tråkigt. Men bara ospännande. Fast jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba på radio, undrar om man kan sommarjobba på radion? Även fast man inte har någon riktig utbildning... Det skulle vara kul! Kanske inte på Ålands Radio, det är inte riktigt min stil, men kanske på Steel, eller i Sverige. Tufft skulle det vara. Jag gillar att prata, så är det bara.

Vi gick till Fantasia och åt lunch idag, fyfan vad mätt man blev! Och som jag sa, jag kommer vara mätt väldigt länge idag, och det var helt rätt, jag är fortfarande mätt, och snart är det middag, så då kommer jag bli ännu mera mätt. Problem!

Igår kväll hade jag svårt att somna, massa tankar som tumlade runt. Jag tvinnade in mig i logiska funderingar och lösningar, och blev bara irriterad och ledsen.  Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt... Som Håkan Hellstöm säger. Han är klok! Han är min idol, min gud, mitt universum, mitt livsmedel (nej, jag är inte hysterisk).

Ikväll funderar dom andra på brännboll, men ska jag vara ärlig så är jag inte på humör, jag har ont i huvudet, är trött, det blåser ute, det är långt till Backeberg och det kommer säkert inte bli roligt. TJENA PESSIMIST!

Men jag har en dålig dag idag, okej?

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig

Julia

Kommentarer
Postat av: Jonas

Om vi är skapta så att vi förstör för varann? Nej, det tror inte jag. Jag tror att vi under hela vår uppväxt får den överföringen av den äldre generationen genom de rådande samhällsnormerna.

Postat av: idaskida

hej optimist!

2006-05-03 @ 07:21:55
URL: http://home.aland.net/idaskida

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback