När jag tittar ut genom mitt fönster

När jag tittar ut genom mitt fönster så ser det ut som sommar ute (fast det inte är något grönt på träden). Men när jag går ut genom mitt fönster (okej, jag går inte ut genom fönstret, men dörren då) då är det kallt och det blåser. Usch.
Ge mig värme!

Igår så åt och lagade vi middag hos Mimis pappa i strandnäs. Det var mysigt, flickorna är härliga att prata med. Vi alla tycker så lika xD Tur är väl det, annars skulle det nog bli bråkigt. När vi hade ätit och diskat och allting, så gick vi ut.

Vart visste vi inte, men sedan fick vi komma till Becci, där redan Fro, Tomas, Affe, Eddy, Hagge och Grönis var. Och så flera, men dom känner jag inte riktigt. Det var lite stelt där, eftersom alla drack utom vi, och det var lite dumt att komma där utan att känna Becci. Men det var nog okej.

Efter ett tag gick vi till Grönis, och dit kom det en massa människor, ojoj. Men han säger att det idag inte syns alls att det varit folk hemma hos honom. Haha, han sa lite knäppa saker, men han hade ett fint rum! Haha.

När vi egentligen var påväg därifrån så mötte vi Rasse och hans vänner, så vi stod och pratade med dom en stund. Trevligt! Även fast man inte känner dom så känns det ibland så :p Haha, är väl för att man läser deras bloggar och sådär. Tufft va? xD

Sedan fick vi bråttom hem och så sov Lolli här, och vi kollade på sex and the city och chillade. Trevligt.

Imorse vaknade vi också, vid 1 tiden. Skönt som fan. Så vi åt frukost, satte oss vid datorn, klädde på oss, åt middag, satte oss vid datorn och nu har jag varit ut med hundarna och Lolli har gått hem. Jag ska snart göra färdig mig och sedan ska jag till Lolli och chilla. Kolla på film eller något.

You are the way you are, I am the way I am, does it fit?
Julia

Kommentarer
Postat av: idaskida

vad skönt det låter att vara nykter:) fan att inte jag också var det:S

Postat av: idaskida

och jag undrar också hur vi ska klara oss i sommar! men vi lär väl träffas någon gång, hoppas jag:P

2006-05-01 @ 21:13:39
URL: http://home.aland.net/idaskida

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback