What's left of me?

Inatt har jag sovit dåligt, igen!
Det är nog något allvarligt fel på mig, jag somnade vid 2-tiden, vaknade klockan 3.00, 5.20, 6.30, 7.10, 8.25 och låg vaken ca 10 min varje gång, men när klockan ringde klockan 9.00 var jag så trött så jag inte ens orkade stiga upp.

Jag har drömt helt knäppt inatt också. Jag tror seriöst jag borde sluta sova, så jag skulle slippa alla drömmar och att vakna hela tiden.

Igår kom alltså mamma hem, imorse for hon igen. Hon har lämnat pengar till mig för att jag skulle handla, problemet är bara att jag redan har glömt bort vad det var hon sa att jag skulle handla... Snart ska jag till ÖHS och hjälpa dem med deras projekt (jag ska vara där om 10 minuter och jag har inte klätt på mig ännu, ooops). Klockan 13.00 ska jag på ansiktsbehandling och efter det ska jag handla, men jag vet ännu inte vad.

Nu pratar dom om träning på RixMorronZoo, jag ska nog ta tag i det här med att fara ut och jogga. Varje morgon nu under sommaren kan ju inte vara helt fel? Jag vet att det är mycket att satsa på varje morgon, för det kommer man inte att orka. Men satsar jag på att jogga en gång i veckan, så kommer jag hela tiden skjuta upp den gången, säger jag då istället att jag ska jogga varje dag, då gör jag det åtminstone en gång i veckan. Hihi, busbus.

Julia

Kommentarer
Postat av: fia

haha, samma här. jag vet inte hur många gånger jag hade väckarklockan att ringa förra sommaren, för att fara ut och jogga. Men for jag någonsin? NEJ!

2006-05-30 @ 22:54:41

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback