Åland by Night

Först var vi ett gäng brudar hos Erri och fixade partystämning.
Lolli, Fia, Elin, Ida, Julia, Becci, Denise, Carro, Erri och jag.
Det var roligt.
Vid halv 11 tog ringde vi och beställde en taxi till "Pelles sopstation" haha.
Ja, det vet ju alla var ligger.
Vi åkte till mariepark och var redo för ordentligt party.
När vi kom in lämnade vi in jackorna i garderoben och gick en vända via toaletten för att kolla att vi fortfarande var lika snygga. Det var vi!
Så gick vi upp och dansade lite grann.
Och (såklart!) blev vi fotograferade av en utsänd från Xits partyportal. Åhnej, vi som tidigare under kvällen hade pratat om att vi skulle undvika att vara med på bilder. Haha.
Vart man än vände sig träffade man någon bekant. Det var roligt. Och jag träffade folk från högstadiet och framåt som jag aldrig annars träffar. Givetvis var det en hel drös från min klass där också. Så den sociala biten under gårdagskvällen kan man inte klaga på.
Lite senare träffade jag Adam, det var bra.
Så fortsatte man att umgås med diverse olika människor.
Vi dansade inte, musiken passade inte Adam (och ska jag vara ärlig så tyckte inte jag heller att musiken var den allra bästa)...
När klockan närmade sig 2 gick jag och Adam därifrån.
Vi gick en sväng via Garaget med Mikko och Danne.
Efter det gick vi hem.

Åland by Night var lite av en besvikelse. Tror jag. När mamma frågade på vilket sätt det bara var helt okej så visste jag inte vad jag skulle svara. Vad hade man kunnat gjort annorlunda? Inget antar jag. Musiken kanske... Och inte hade det skadat om man hade fått gå in och ut, istället för att måsta vara där inne hela tiden. Jag tyckte nästan att det var lite tråkigt att man kände 95% av alla som var där. Det är roligt att lära känna nya människor, men det är väl Åland antar jag...

Både jag och Adam somnade med kläderna på medans vi kollade på tv. Haha.
Som om vi skulle ha varit 80 år och blivit helt utslitna av kvällens party.
Jag vaknade efter ungefär en timme och bytte om och lade mig under täcket (så gott det gick, när Adam låg uppe på täcket, haha) och vid 6-tiden imorse vaknade Adam och bytte om och även han lade sig under täcket.
Sedan vaknade Adam vid 1-tiden (?) och lite senare vaknade jag också.
Oj vad seg man kände sig!
Vid 3 steg vi upp och åt frukost och vid 5- halv 6 kom Adams mamma efter Adam och efter det åt jag middag.
Nyss bäddade jag rent i sängen och jag håller på och städar mitt rum. När jag är klar ska jag kolla på Walk the Line med Jenny.

Förresten, mina småsystrar har varit på gymnastiktävlingar i helgen. Båda vann silver, inom olika redskap. Gash, jag dör av stolthet!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback