musik non stop

det sjunger i mitt huvud när du ler
I fredags var jag och fikade med lolli och mimi. Det var jätteroligt att träffa dem båda igen. Efter att vi hade fikat gick jag hem och sedan kom Lolli till mig efter middagen. Då laddade Lolli upp massa bilder på bilddagboken (som jag har snott några och också lagt upp), egentligen skulle vi bada bastu med Andrea, Erri och Fia, men ni (dom som känner oss) vet att jag, Lolli och tider inte kommer överens. Det blev ingen bastu. När vi kom till Andrea satt Fia, Erri och Andrea och kollade på OC och sedan kom Jakob, Emil, Kasper, Emil och Leto dit. Sedan gick vi ut och hem. Kasper förföljde mig och Lolli. Läskigt.

I lördags kom Lolli hit med godis innan jag ens hade stigit upp. Vi chillade, kollade på Lost och åt godis. Det var bra. Sedan for Lolli hem och åt middag och jag åt middag här hemma. Direkt efter middagen kom Lolli till mig. Jenny skjutsade Lolli, Andrea och mig till Jakob. Där var Jocke, Fro, Tomas, Grogge, Grazze, Andres, Moses, Tosse, Joni, Sebbe, Anton, Lolli, Andrea, jag och Jakob. Killarna spelade poker på blodigt allvar. Sedan gick jag, Andrea och Lolli. Till Fia. Per skjutsade oss till Mikko. Där var vi ganska ovälkomna, men jag är hänsynslös och bryr mig inte (förlåt). Jag fick i alla fall träffa Adam. Vid 12 tiden tänkte vi börja gå hem. Vid halv 1 gick Andrea och Lolli hem, jag blev kvar ute i regnet med Adam. Vi hade mycket att prata om. Halv 2 började jag gå hem för jag hade så kallt så jag trodde jag skulle dö. Jag mötte Sebbe och Grogge på vägen och jag har fått höra i efterhand att Sebbe mobbade mig efteråt. Tack. Haha. Sedan vid 2-tiden var jag hemma och då hade Lolli redan kommit hem till mig. Hon sov här.

Adam kom ihåg att ringa mig mellan 12-15, det gjorde mig glad. Han är bäst. Idag har vi ätit plättar och jag har kollat på tv medan Lolli har suttit framför datorn. Vid 3-tiden kom Andrea hit med godis och vi åt det medans Lolli gjorde idiottestet på hamsterpaj.net. Sedan gick vi ut med mina hundar och när jag kom hem åt jag middag. Nu har jag nyss laddat upp lite bilder i bilddagboken och lyssnar på Kent. Jag saknar Adam. Snart ska jag börja skriva på min engelska filmanalys, jag dör.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback