Som en storasyster ska vara

Ikväll beslöt jag mig för att ägna hela min tid åt att muntra upp Fanny som hade migrän och därför inte kunde fara på gymnastik.
Vi började lugnt med att kolla på Grease (jag sov, men Fanny kollade i alla fall), äta choklad och dricka BonAqua.
Efter det spelade vi memory för typ 7-10åringar. Så vi båda var för gamla, och ändå tyckte vi att det var skitsvårt. När vi spelade åt vi daim som Fanny vann på Gröna Lund i lördags. Soft.
Medans vi spelade lyssnade vi på Magnus Uggla och sjöng med i hans vulgära texter. Jag frågade Fanny om hon förstår allt han sjunger om, och hon svarade tyvärr 'ja'. Haha. Sådant ska ju inte ens lillasyster veta!
När vi spelat två gånger kom Frida hem från gymnastiken.
Och Fanny var så inspirerad av Magnus Uggla att hon sa "Julia, du och jag borde starta en restaurang och servera stekta bröst!" HAHA. Hon är 11år!
Efter det trodde jag att jag skulle få vara ensam ett tag, sitta vid datorn och chilla, men ack nej så fel man kan ha. Fanny följde med mig och satt och deltog i vad jag och Adam msnade om, Frida anlände också till mitt rum och undrade vad som var så roligt. Sedan gick det så långt att Fanny gick till den andra datorn och addade Adam. Då hade dom alla möjligheter att snacka skit om mig men, tvärtom (nästan), dom var ganska snälla. Hihi. Braa! Det var nog bara för att Adam är så bra och snäll :)

Sedan gick jag och Fanny ut med hundarna och nu undrar jag hur tiden gick så snabbt och vart försvann den tiden som jag skulle duscha och plugga på? Får väl göra det nu istället, eftersom jag sovit så mycket idag på dagen. Hihi.
Julia

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback