Juletider

Igår kände jag av att julen är på kommande. Mamma, Fanny, Frida och jag lagade knäck, ischoklad, kola och snickers. Sedan lagade vi även pepparkaksdegen som vi idag gjorde pepparkakor av. Idag lagade vi även två pepparkakshus. Det blev två stycken pepparkakshus, för på det första (t.v.) blev inte en vinkel eller vrå rätt. Dessutom blev dekoreringen minst sagt originell! Haha.

Snart ska jag börja plugga på valbara samhällsa grupptenten. Hoh, det är mycket att läsa och jag känner mig inte alls så säker på det som jag skulle vilja. Hoppas det går bra i alla fall!

På tisdag ska jag byta gips till ett lättare och mindre, men läkaren som ska göra det åt mig har en tendens att vara hårdhänt så jag ser inte alltför mycket fram emot det.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv, jag längtar till julen och är uttråkad. Dessutom undrar jag vad som bestämdes på direktionsmötet i onsdags, jag måste fråga Madde eller Åsa.

Kommentarer
Postat av: Anna

det bestämdes tydligen massa hemskt :/ vad jag förstod på linnea iaf. Vi ska väl inte ha en vecka höstlov, men vi ska tydligen gå in i juni ändå :/ men jag är inte säker på att det är sant :)

Postat av: mad

bara 2 dagars höstlov, ni går till 5e juni, men börjar
19 augusti istället för 16.

(och en liten parentes till : även fast ni har bara 2 dagars höstlov, så skulle ni ändå ha gått till 2a juni, eftersom det bara var 3 dagar som försvann. det var tydligen ett litet missförstånd av linnea som hade skrivit "vill ni gå in i juni eller inte?")

2007-12-16 @ 13:56:51
URL: http://madelenkatinka.blogspot.com

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback