Sportlov fortsättning

Söndag 18 februari
Jag gick till Andrea efter middagen (och jag hann faktiskt msna lite med Adam före jag rusade iväg, åh vad jag saknar honom!). Andrea och jag gick ner till VideoCorner och där träffade vi Lolli och Fia. Tillsammans hyrde vi
I'll always know what you did last summer, den sög egentligen. Precis samma upplägg som ettan och tvåan.. Sedan gick Lolli och Fia hem från Andrea och jag blev kvar över natten. Klockan 23 bestämde vi oss för att sova, för att vi var så trötta. Klockan 02 satt vi fortfarande uppe och pratade intensivt.. Vi hade mycket att snacka om. Haha.

Måndag 19 februari
Vaknade upp hos Andrea vid 11-tiden. Åt frukost, fixade oss och gick till stan för några ärrenden. Sedan tillbaka hem till Andrea. Där spelade vi det nya monopol (MED KREDITKORT, jag säger då bara wow!) med Anna och Alma. Efter det spelade vi the sims och sen lagade Andrea och jag middag. Jag åt där och så spelade vi lite mera the sims och sen kom Emma dit och då gick jag hem. På vägen hem pratade jag i telefon med Totte (och hans kompisar), dom ville att jag skulle komma till Totte på fest. Jag ville inte. Haha. Sedan mötte jag Gunda (grannens mormor) och då gick jag och pratade med henne. Vad social jag är. När jag kom hem spelade jag the sims hela kvällen.

Tisdag 20 februari
Vaknade som vanligt en miljon gånger från klockan 05 tills jag steg upp vid 10. Det är jobbigt att jag inte kan sova ordentligt. Jag tog ett bad (ett väldigt snabbt sådant) och sedan åt jag lunch och skrev en arbetsansökan till Ålandstidningen (HOPPASHOPPAS att jag får jobb där). Mamma skjutsade ner mig till stan och jag lämnade in ansökan. Sedan mötte jag Ida vid Nikolaj och där fikade vi. Fanny, Frida och Mika tog båten till Finland ungefär samtidigt. Ida och jag gick på stan och hon köpte ett par snygga jeans från zic-zac. Jag köpte en bok, ego girl, och senaste nummret av cosmopolitan. Fast jag ville köpa vouge, men den var så dyr. När klockan började närma sig middag skjutsade Idas pappa hem mig och det var jättesnällt för det var så kallt ute! När jag kom hem sa mamma att vi kan köpa vouge i Sverige, så jag får den i alla fall. Bra mamma! Efter det lagade jag och mamma middag och efter middagen var vi till avancia och solade. Jag blev röd i ansiktet. Kl 20 gick jag till Lolli för att spana på vad hon köpt i Sverige i måndags och för att kolla på film med henne och Fia. Vid 22-tiden gick jag hem och ut med hundarna. Det hade varit en bra dag.

Onsdag 21 februari
Jag sov dåligt som vanligt. Suck. Kan inte Adam komma hem så att jag kan få sova vettigt igen? Och sedan steg jag upp och begrundade min rödhet i ansiktet. Fortfarande röd. Suck. Den här dagen börjar verkligen inte bra. Mamma berättade att det var -20 när hon steg upp. Fy vad kallt.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback