Billigt vin och cigaretter

Imorse vaknade jag klockan halv 7, det var väl en sund och bra tid att vakna på. Speciellt när man hade kunnat sova och bli av med huvudvärken. Under förmiddagen låg jag och sov/kollade på mtv/läste cosmopolitan på soffan, jag kände mig sjuk. Kan man bli sjuk av för lite sysselsättning? I så fall var det nog den sjukdomen jag hade. Vid 12-tiden tvingade mamma mig att klä på mig och följa med henne på lite ärrenden. Och tur var nog det, jag fick lite ny energi och tog tag i bokrecensionen när jag kom hem.

Nu har jag skrivit recensionen, på boken Stulen Barndom. Jag blev nog ganska nöjd med recensionen, fast det kan hända att min lärare inte gillar den. Jag brukar ha en tendens att sväva mellan att skriva riktigt bra eller helt värdelöst. Jag tror att det beror på att jag gillar att skriva på mitt eget sätt. Jag hatar texter som är skrivna utan lite finess.

Nu ska jag nog sätta mig ute i solen och börja läsa boken 'Ro utan åror'. Och givetvis ska iPoden med, det har blivit Håkan Hellström-tider igen, YES!

Kommentarer
Postat av: ak

HÅKANHÅKANHÅKAN <3

2007-03-26 @ 17:35:24
Postat av: Jenny

Ska din blogg se annorlunda och konstig ut eller är det bara för mig?

2007-03-26 @ 20:45:43
Postat av: lolli

BRÅKANBRÅKANBRÅKAN

2007-03-27 @ 15:20:34

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback