Skulle klara vad som helst, skulle aldrig säga nej

Igår var det valborg! :)

Vi firade det med att grilla på Lollis gård, men det var så kallt så vi satt inne i garaget och åt. Haha. Det var Lolli, Kasper, Sebbo, Copi, Emil J, Leto och jag. Sara var där en stund. Jakob kom lite senare. Just innan vi gick vidare kom Emil B, Anton, Joni och Agge. När vi hade varit hos Lolli for vi till Kira, men där var det ganska kaotiskt. Efter ett tag kom Adam dit och ungefär en halvtimme senare ringde vi efter Adams mamma, så hon kom och hämtade oss vid 12-tiden. Det första Adam sade när vi satte oss i bilen var "Om det luktar spyor så är det Julia som luktar", och det sa han helt utan orska. Jag luktade inte spyor, jag hade ju inte ens spytt så. Haha. Så fortsatte det resten av kvällen/natten, jag och Adam djävlades med varandra. När vi kom till Adam gick vi ner till stranden och grillade korv och drack mjöd. Det var mysigt! Sedan gick vi och lade oss.

Det enda negativa med igår (förutom att det var lite lamt efter att vi hade varit hos Lolli) var att någon har repat min iPod, rejält. Och jag är jättesur och ledsen. Fan jag tänker inte använda den som den ser ut nu. Jävla den som repade den. Köp en ny åt mig, tack.

Imorse (klockan 13) messade mamma till mig och sa att Utis nya ägare skulle komma efter Uti klockan 14, så det var bara för mig och Adam att stiga upp och äta frukost före jag måste hem. Väl hemma var det ledsamt och det var nog egentligen ingen som ville bli av med Uti.. Men nu har hon farit iväg med Jessica och jag tror nog att det kommer gå bra.

Hela den här dagen har gått i slow-motion och allting har känts som overklighet. Det är ingen bra dag. Fast jag har beställt en cardigan, 5 pack trosor, 2 string och ett par solglasögon från hm.com. Och det är mamma som betalar, det känns bra!

Nu ska jag skriva på min uppsats om fibromyalgi, den ska vara inne imorgon och jag har inte ens kommit halvvägs. ÅNGEST, ja.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback