Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag, men jag har inte mycket tid till att vila och ta det lugnt. På tisdag har jag prov i engelska, på onsdag har jag första deadline på alkoholuppsatsen och i slutet av nästa vecka ska texterna till vårt projekt i historia in för granskning.. Puh! Det blir en tung vecka nästa vecka. Dessutom ska jag på core och spinning nästa vecka (förhoppningsvis hinner jag med ett tredje träningspass. Kanske jag ska testa pumping?).

Ikväll blir det dock inget skolarbete. Jag ska mysa med Adam framför TVn och ta hand om mina småsystrar + hunden. Vi blir som en liten familj, Adam, Fanny, Frida, Uti och jag. Det enda som fattas är volvon då.. (Fast i och för sig har Mika en volvo, men den är inte hemma). Först ska jag och Adam laga tacos till middag och sedan ska vi krypa ner i soffan och kolla på film och äta chips hela kvällen. Fredagsmys!

Imorgon ska Adam vara funktionär på DUV:s friidrottsdag. Jag tycker att alla borde fara till idrottsparken (WHA) och kolla på det imorgon, mellan ca. 9-15! Själv går jag nog dit en sväng efter att jag har varit på pilates imorgon.

Gud var hurtig jag har blivit, jag är riktigt stolt!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback