Var ska jag praktisera?

Jaha, på ungdomsbyrån hade de redan fullt av praktikanter. Jag dör. Var ska jag praktisera? Jag börjar bli stressad över det.

Idag fick vi två singstar-spel till. Vi kastade oss direkt på mickarna och sjöng för fullt.

Imorgon blir jag av med gipset. Det ska bli skönt, men jag är lite oroad eftersom jag fortfarande har ont i foten. Det får inte ha blivit något fel!

Kommentarer
Postat av: Mad

Hej Huuulia. jag har inte läst min mail på flera dagar. Såg Lasses mail först nu (hrm man skulle svara senast idag om man inte kunna komma, trala) och jag tänker inte fara. Det känns inte som att jag har så mycket att säga till om när det gäller att bygga upp scheman för nästa års och kommande studeranden. Eller jag orkar väl inte heller typ. Ska du fara fortfarande?

Postat av: Malin

Jag ringde till Röda Korsgården och frågade om jag fick vara där men dom hade inte heller möjlighet att ta emot :/ blee. Ska vi byta? Jag vill inte göra samhällelig. :)

2008-01-08 @ 16:14:56
Postat av: Frida

Folkhälsan? :S Jag hatar att hitta en praktikplats på Åland. Men ta inte Ytternässkola iaf :P. Där vill jag vara! Hah.

2008-01-08 @ 19:52:24
URL: http://marmelads.blogg.se
Postat av: Elin

hmm, jag fick det inte att funka :S

2008-01-08 @ 20:40:36
URL: http://ecv.blogg.se
Postat av: kattis

Hör med någon jurist, de kan man nog få vara med, om man är jätte intresserad.. Annars någon skola, Strandnäs? Övernäs? kanske på träningsskolan i Jomala? Orion eller Vintergatan? Testa på socialen (och se vad de egentligen gör där!) eller kanske i lagtinget! Lycka till!

2008-01-08 @ 23:40:35
URL: http://flas.blogg.se

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback