Veckans plus och minus

Eftersom det varit lite klent med åsikter i min blogg vill jag härmed göra en veckans hyllning och en veckans minus.

♥ Vinterfräschet - det
vimlar av bra tips på hur man håller sig fräsch, året om eller på vintern. Jag unnade mig en fullständig manikyr igår, hemma. Billigt, roligt och det får en på bättre humör.

♥ Snön - den kom, den fanns och den försvann. Nu har jag fått min årliga snödos. Tack.

♥ Skolan - ja, den har börjat och det är jobbigt med skolan. Men samtidigt känns det skönt att komma in i vanorna och rutinerna igen. Om inte annat så har man mindre tid över till att leva onyttigt och en chans att förminska det där som finns på min mage...

Grammisgalan - om man bortser från de många klädmissarna är det faktiskt en helt okej tillställning. Det ger även nykomlingar en chans att bli ett omtalat namn. Mera sådant!

♥ Dagkliniken - YES! Jag fick praktikplats på dagkliniken, min handledare verkade jättetrevlig. Nu är jag på riktigt bra humör!



-- Vinterdepression - det är trist att så många ska vara så deprimerade och se så negativt på vinterhalvåret. Kanske ljusterapi borde kunna vara ett ämne i skolorna?

-- Svikna löften - nytt år, nya löften. Dessvärre är det många som har svårt att hålla sina löften och det är aldrig kul att känna att man inte ens klarar att hålla de löften man ger sig själv. Nyårslöftena blir lätt en törn för självkänslan. (Men jag har ännu inte ätit godis, har inte ens varit speciellt sugen. Heja mig!).

-- Besvikelse - jag skulle ha tagit bort gipset i onsdags. En timme före jag skulle iväg till sjukhuset ringde de och sade att jag ska ha gipset en vecka till. Jag som hade sett fram emot ett "vanligt" liv med två fötter igen...

­


Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback