Så mycket att göra, så lite tid

Haha, Idaskidagumman är den enda som reagerat på det här inlägget med att bli lite besviken. Jag måste verkligen ta mig i kragen och röra på benen... Men var ska jag få tid och ork (och bra väder) ifrån?

Igår köpte A och jag Buzz Mega Quiz. Det har vi sysselsatt oss med i helgen, hittills. Eller nåja, vi har faktiskt varit till sparhallen, sågat itu plankor till vedbitar, monterat bioduk (A:s famils kommande biorum behöver såklart en FETING bioduk) och diverse annat spännande.

Jag har haft så mycket att göra de senaste veckorna, vilket har lett till att jag verkligen längtat efter helgen. Det är min enda avkopplade tid. Det är den tiden jag ägnar åt älsklingen, mig själv och sängen (okej, inte några snuskiga tankar nu; jag menade alltså att sova/vila i sängen).

Ikväll blir det att kolla på melodifestivalfinalen med A:s familj. Givetvis sedd på bioduken som är 100+ tum stor. Min storfavorit är Nordman. Må bäste män vinna!

Kommentarer
Postat av: Malin

Du har lite otippade favoriter i melodifestivalen tycker jag :P inget illa om Nordman, Håkan Hemlin har ju en jättespeciell röst, men förut hejade du på kebabpizza-gänget, mystiskt! :)


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback