Kvällströtta tankar

Nu sitter jag här igen, framför min älskade Dell XPS M1330 (ja, jag måste ju passa på och göra lite reklam, för jag älskar verkligen den här laptopen). Några centimeter ifrån mig sitter A framför sin egen väldigt oomtyckta laptop. Tänk så olika det kan vara.

Ikväll har jag och A lagat middag (rösti och lövbiff, som förövrigt smakade rutten skosula). Jenny är hemma just nu, så hon fick också en smakbit av vår delikata middag. Haha. Efter det kollade jag och A på de tre första avsnitten från säsong två av Myggan. Har du inte kollat in Myggan så kan du göra det på kanal5:s hemsida (i alla fall om du bor i Sverige, annars kan du vara lite kriminell och ladda ner det). Efter det tog vi varsin kall öl, hällde upp chips i en skål och bänkade oss i biorummet. Filmen för kvällen var Life of David Gale. Den var bra! Den handlade om det amerikanska rättssystemet och problematiken (och FELET) med att ha dödsstraff. Jag har ett tag nu funderat på att skriva om just det amerikanska rättssystemet och/eller dödsstraff i slutarbetet (jag vet att det är nästan ett år kvar tills jag ska skriva det), och efter att ha sett Life of David Gale är jag ännu mera säker på att det är det som intresserar mig mest som ämne i slutarbetet.

Förövrigt så har Jenny sökt till affärsjurist och tagit studieuppehåll från lärarstudierna. Så gick de planerna på att jag skulle få vara först i familjen med att läsa juridik. Men livet blir väl aldrig som man har tänkt sig, eller?

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback