Lite bilder ur mitt liv

Här kommer lite bilder som jag tagit men som aldrig har hunnit komma upp på bloggen.


Det här är en holg, ett fantasidjur gjort av olika djurdelar. Den är gjord på skapande verksamheten i skolan. Femåringar tycker att sånt här är kul. Förstår ni nu varför alla i vår klass ogillar skapande?



Johanna och Sofia i min klass är helt förälskde i biltypen cab. Här är vad jag kallar en äkta åländsk cab. Det ser ut ungefär som en minibuss, fast utan tak. Den verkar vara väldigt hemmasnickrad. Snygg va?


Min kära parfym Code, från Armani, såg sin sista dag i livet. Det var så känslosamt att jag hade lust att gråta en skvätt. Men sedan kom jag på att man inte kan gråta för att en parfym är slut. Istället får jag väl köpa en ny när jag har pengar.


Min outfit igår när jag var diplomutdelningsassistent på Östersjöfondens bankett i stadshuset. Och kjolen på bilden har jag idag sytt upp, till en lite mer ungdomlig längd.


Dock är jag inte säker på om den är så snygg i kortare längd. Tur att jag inte klippte av något tyg i alla fall, så om jag vill har jag möjlighet att ta ner den igen. Jag får se hur jag gör.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag tycker den är jättefin som längre :)


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback