Köpstopp, eller?

Jag funderar på att vara lite miljö- och ekonomismart (och dessutom trendig!) inom en snar framtid. Jag planerar nämligen ett köpstopp. Dock ska jag fundera lite mer konkret på vad jag får/inte får köpa och när det här ska ske för att det ska vara möjligt. Jag är faktiskt riktigt peppad inför ett köpstopp!

Ni som har testat, vad har ni för "regler"?

Kommentarer
Postat av: mad

jag och elin har köpstopp as we speak! vi har skrivit ett kontrakt där vi gick med på att var och en skulle få ha ETT undantag under vissa omständigheter (att man aldrig får chansen igen typ och några få andra personliga krussiduller) och om vi klarar av det ska vi belöna oss med en middag på ÅSS. hahaha så jävla dumt egentligen att ha köpstopp. man ska väl egentligen kunna lägga band på sig själv när det gäller pengar när man är vuxen.



men alltså det här gäller kläder och accessoarer och sånt. man får köpa nödvändigheter som schampoo, sprit, puder, frukt och annat viktigt hahaa.



låter så jävla dumt när man skriver det såhär. men det är bra. känns skitbra! (tills jag kommer till kista på lördag, DÅ blir det jobbigt)



varsågod, min uppsats till dig!


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback