För att ni ska hänga med lite:

Jag är riktigt nöjd med de två senaste dagarna. Delvis har jag pluggat och fått ordning på mitt PM (det är inte klart än, men jag är inte stressad i alla fall), delvis har jag kopplat av och njutit. Vi har varit riktigt husliga här i vår lilla lägenhet också. Igår försökte vi oss på att laga lasagne - vilket resulterade i, visserligen lasagne, men en väldigt flytande sådan. Idag har vi bakat pepparkakor (bränt hälften och den andra hälften blev väldigt mjuk) och kokat knäck (knäcken däremot, den blev STRÅLANDE!). Till middag svängde vi ihop flygande jakob - riktigt gott. De här dagarna har vi faktiskt mest stått i köket (även fast vi bara har ett pentry). Men vi har även hunnit med att (som sagt) plugga. Två filmer har vi sett; Secrets of State och Shrink. Helt okej filmer båda två. Eller rätt bra filmer, båda två - men på HELT olika sätt.

Imorgon blir det att plugga och garnera pepparkakorna. Och träna, jag ska verkligen försöka komma mig iväg dit. Framemot eftermiddagen ska vi gå och kolla på ett luciaframträdande, mysigt! Sedan är helgen över för den här gången.

(Nu mamma har du lite koll på vad jag gjort de senaste dagarna!)

Kommentarer
Postat av: Mamma

tack gulle Julia för att du håller mamma uppdaterad.

Vi ska äta Mikas goda pizza till middag och sedan ska jag gå och titta på luciakröningen i kyrkan (om jag ryms in) och sedan titta på luciatåget(i regnet).kram

2009-12-13 @ 14:50:19

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback