Långsam start på dagen

Ja, igår var det stand up-pub och idag har jag och Adam lyxat till det med världens längsta sovmorgon. Vid elva steg Adam upp och lagade frukost på sängen åt oss båda - som vi åt samtidigt som vi kollade på julkalendern (SVTs). Nu har vi nyss stigit upp på riktigt och ätit lunch. Det har varit supermysigt med lång morgon, men samtidigt är jag lite stressad nu. Många värdefulla pluggtimmar har sprungit iväg. Och ikväll ska vi tvätta, jipppiiiiii..

Kommentarer
Postat av: Mamma

härligt med sovmorgon.Var julkalendern bra? I dag har jag lite träningsvärk efter gårdagens pass på gymmet.Har du varit dit ?nu väntar kökstjänst som vanligt! Blä!

2009-12-02 @ 15:03:59
Postat av: julia

Jo, den var nog faktiskt helt okej. Dock väldigt dåliga skådespelare och väldigt mycket överdrivna miner och sådant. Men handlingen verkar bra :). Gick det bra för dig på gymmet igår då? Nej, jag har inte varit dit den här veckan än (fy skäms på mig!), men har planerat in att gå dit imorgon förmiddag. Så den här veckan blir det nog bara ett pass på gymmet (åker ju till pappa på fredag kl 13). Det får jag ta igen med tre pass nästa vecka!


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback