Nästa år är det 10, sedan kommer 11, 12, 13 ...

Idag hade jag min tal där jag argumenterade emot FN:s säkerhetsråds ständiga medlemmars vetorätt (jag vet att själva ämnet tar en halvtimme att läsa). Det gick bra och jag är nöjd - ingen i klassen verkade tycka emot mig efter att jag var klar.

Nu har jag nyss avhandlat lite frågor inför morgondagens intervju + plåtning med Madde. Alltså, jag intervjuar, Madde fotograferar och roliga människor är offer. Det kommer bli bra - läs själva i nästa Xit så ska ni få se.

Snart (om en timme och 45 minuter) ska jag befinna mig på Mariebad för att ha simning med klassen, det ska bli superduper roligt! Jag gillar att simma, trots att kroppen som inför-beach-08 glömde är blottad. Det kommer ju beach 09, 10, 11, 12, 13 osv. Jag har tid på mig att bli trimmad.

Kolla hur det ser ut, inte kan vi ju säga beach 10 nästa år? Kommer vi måste säga 2010 varenda gång vi menar det året? Det blir ju jäkligt jobbigt, men hur ska man annars förkorta det? 010? Nja...

Kommentarer
Postat av: Liz

Beach whatever är överskattat :P

meeen har du någon aning om vad vi har på gympan imorgon? Fia yra ngt om friskvård i tre timmar men hon var inte säker! haha

2009-02-24 @ 16:46:38

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback