180490 - 180410, mina 20 underbara år!

Nu är jag 20 år gammal. Jag har tillgång till allt i samhället (okej, det är en sanning med modifikation) och har lämnat tonåren bakom mig. Nu är jag vuxen.
-
Jag har haft en riktigt bra födelsedag. Den började med att jag fick många presenter på morgonen (Tack Adam, mamma, Mika, Fanny, Frida och Jenny!), allihopa hur fina som helst. Till och med Adams familj och Adams farmor hade valt att ge mig födelsedagspresenter! Senare på dagen kom mormor och morfar samt mina gudföräldrar med två av deras barn på kaffe. Återigen fick jag presenter! Vid kaffebordet satt vi ända tills det plötsligt stod middag på bordet och sedan skyndade vi oss iväg till båten. På hemresan hade vi (som vanligt) hur mycket som helst att släpa på - den här gången var det bland annat ett strykbräde (fortfarande inslaget i paketpappret), krukväxter och kettlebells. Spännande packning!
-
Nu har jag precis gått igenom alla fantastiskt fina gratulationer som har trillat in på lite olika ställen och från många olika håll. Tack alla fina människor som jag har runt omkring mig för att ni finns!
-
Dessutom är morgondagens föreläsningar inställda - så jag har lite extra tid på mig att skriva PM:et. Välbehövligt.

Kommentarer
Postat av: mamma

det var så jätteroligt när ni var hemma. Tur att ni kommer snart igen. Om du har extra tid är det väl lite Sats som gäller.

2010-04-19 @ 09:24:45

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback