Produktiv eller inte?

Jag har börjat den här dagen produktivt. Eller ja, det känns så i alla fall. Men när jag kollar på klockan och ser att den redan är halv elva känns det inte längre som att jag är så produktiv. Hur som helst, jag har haft husvärden på besök och diskuterat vad som behöver göras i lägenheten. Han var väldigt trevlig och tillmötesgående. Mitt första intryck av honom är väldigt positivt!
-
Det som ska göras i lägenheten är att målare ska komma och ånga ner tapeterna i sovrummet för att sedan måla om det. En kökskåpslucka ska bytas, för den är fuktskadad (av att vara under diskhon och således utsättas för vatten väldigt ofta). Två kylskåpshyllor ska bytas/fixas. Taket i hallen och i badrummet ska målas om, för att minska fuktskador i sprickor.
-
Just nu sitter jag i telefonkö till Transportstyrelsen. När jag ringde sa de att de beräknar att ta mitt samtal inom 63 minuter... Så jag får nog sitta kvar här en stund till.

Uppdatering: strax efter att jag hade publicerat inlägget kom jag fram till Transportstyrelsen. Jag behöver inte oroa mig för att bli körkortslös, utan kommer få det svenska körkortet beviljat även fast det finska kommer hinna bli ogiltigt.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback