Vad har jag för mig riktigt?

Ja, gårdagen bara rusade iväg. Efter lunch någon gång åkte Adam och jag till Sickla för att handla mat och införskaffa lite byggprylar och taklampor. Det tog ett tag att hitta allt vi skulle ha och därefter släpade vi med oss allting på buss, tunnelbana och sedan buss igen. Nu har vi taklampor i alla rum och har börjat hänga upp saker på väggarna. Men med ungefär världens tjockaste betongväggar är det inte det enklaste...
-
Idag har jag redan hunnit diska undan allt från gårdagen (disken prioriterades alltså inte) och druckit morgonkaffe. Nu ska jag ta en dusch och därefter börja plugga. Mitt mål är att vara så gott som klar med PM:et när dagen är slut. Jag önskar mig själv lycka till med det målet!

Kommentarer
Postat av: mamma

finns det inte butiker närmare än Sickla? Har du hunnit ut och njuta av solen något i dag?

2010-04-20 @ 15:33:30
Postat av: Julia

Jo, det finns butiker närmare än Sickla. Men i Sickla fanns alla de butiker vi skulle besöka (matbutik, Clas Ohlsson och Jysk). Nej, jag har inte hunnit njuta av solen - inte för att det har varit speciellt soligt idag. Solen har kommit och gått som den har velat, lite regn har vi till och med fått.


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback