Dagens ansträngning!

YES! Jag fick plats i den gruppen som jag önskade. Alltså seminariegrupp för höstens kurs i civilrätt 2. När klockan närmade sig 12:00 blev hemsidan där man anmäler sig långsammare och långsammare. Mitt hjärta bankade hårdare och hårdare. Så klickade jag på att anmäla mig i grupp ett. Sidan laddar - och inget händer! Trycker igen. Sidan laddar - och inget händer igen! Trycker en tredje gång och ligger nu ungefär vid maxpuls. Hjärtat slår och slår. Så dyker texten upp som bekräftar att jag fick plats i grupp ett. Pulsen sjunker igen, men jag är helt slut i kroppen av ansträngningen. Tänk att ett val av grupp kan vara så otroligt betydelsefullt, måste betyda att jag i övrigt har det ganska bra i livet!

Kommentarer
Postat av: Christine

hahah sidan var verkligen sjukt seg, höll på att få hjärtklappning jag med..satt på jobbet och började halvt slänga mig efter telefonen för att panikringa IT-avdelningen och fråga om systemet hade dött igen, när det äntligen fungerade :D

Postat av: Julia

Haha, det låter på alla C2:are som att frustrationen varit hög! Kul att se att vi är så många från JIK:en som valt att hänga med Mattias!

2010-08-27 @ 22:32:16
URL: http://tejprulle.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback