Tisdagen den tionde augusti tjugohundratio

Tisdag. På jobbet var det fullt upp. Kunder som ringde stup i kvarten med den ena märkliga frågan efter den andra. Mycket att fixa och ordna med och försöka få klarhet i. Så klart väldigt roligt när man får en utmaning, ett problem att lösa. Men samtidigt känner jag ju att jag vill hinna få undan saker som ligger på hälft, som jag skrev igår. Äh, strunt samma.
-
Efter jobbet cyklade jag iväg till Avancia, för veckans andra träningspass. Om man bortser från att det är väldigt varmt inne i gymmet så är träningen härlig. Jag märker att jag blir starkare, snabbare och får bättre kondition för varje dag. Dessutom är det egentligen enda tidpunkten jag har för att lyssna på mina älskade ljudböcker. Även om den jag lyssnar på just nu inte är mer än halvbra. Hittills.
-
Och efter middagen har jag tagit ett långt skönt bad med en desto bättre bok (i tryckt form). Nu ska jag nog fortsätta läsa boken.
-
Jag saknar min Adam ♥!

Kommentarer
Postat av: mamma

ljudböcker är en fantastiskt bra uppfinning!Ps. det går väldigt bra att lyssna när man går ut med Uti.Ds Bara som ett litet tips så här på kvällskvisten..

2010-08-10 @ 20:23:03

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback