Dag 01 - Om mig

Hej! Jag är Julia och jag är väldigt fäst vid mitt namn. När jag var yngre hette alla Julia, men nu verkar det som att jag har lyckats skaka av mig de andra och kvar står jag som enda Julia i nästan alla mina bekantskapskretser (okej, det där var inte riktigt sant - jag är fortfarande kompis med väldigt många Julia). Att vara flera med samma namn leder lätt till att man får fantastiskt finurliga smeknamn. Jag har t.ex. kallats för Lilla Julia och Julia Lf. Fantasifullt så att det förslår.
-
En väldigt stor del av mitt liv utgör kärleken till Adam. Närmare fyra och ett halvt år har vi hängt ihop, och vi (i alla fall jag) planerar att fortsätta på det här invanda spåret. Men mer om Adam när det är dags att beskriva vad kärlek är (dag 05).
-
Jag har en fin relation till min fina familj. Jag har min närmsta familj som består av mamma, styvpappa Mika, storasyster Jenny och tvillingsmåsystrarna Fanny och Frida. Och så har jag min andra familj som består av pappa, styvmamma Susanne, lillasyster Emma och lillasyster Maja. Och så har jag min tredje familj som består av Adams mamma Agneta, Adams pappa Owe, Adams lillebror Benjamin, Adams lillebror Casper och Adams lillasyster Denina. Som ni förstår är det hemskt mycket familj att hålla reda på, men hemskt roligt också med så många härliga individer!
-
Jag läser juridik vid Stockholms universitet. Det här har jag tänkt fortsätta med i tre år till, nämligen tills utbildningen på fyra och ett halvt år är avklarad. Just nu gillar jag inte skolan så mycket, det är så mycket roligare att bara resa runt och ha kul - istället för att sitta i en obekväm ställning med näsan i boken. Men det här kommer ändra, för egentligen älskar jag att lära mig nya saker. Jag är väldigt nyfiken, på det mesta faktiskt.
-
Jag tränar på gym och försöker ta mig ut i joggingspåret allt som oftast. Kicken man får av att träna är underbar och jag tror inte på de människor som säger att det är tråkigt att träna. Jag är obotlig optimist också, ifall det inte har framkommit redan. Och så är jag lite, lite bäst i världen. Jag gillar mig själv helt enkelt! Något som kan få folk att tycka lite mindre om mig, ibland.
-
Så här kan jag se ut när jag befinner mig på kryssning och snart ska äta middagsbuffé.
-
Totalt antal gånger jag använt ordet "jag" i denna text: 26 gånger.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback