Dag 06 - Min dag

Klockan 08:00 ringde väckarklockan och eftersom jag på gamla dar (haha, jag gammal?) har fått väldigt lätt för att somna om tvingade jag mig själv upp ur sängen på direkten. Med resultat att jag i princip fortfarande sov när jag vacklade ut ur sovrummet. Det hade varit en syn, om nu någon hade sett mig. Morgonkaffet och frukosten intogs sedan medan jag samtidigt kollade runt på internet. När Adam tog sig upp ur sängen (ungefär 15 minuter senare) hällde jag upp dagens andra kopp kaffe och bänkade mig i soffan tillsammans med Adam för att kolla på dagens avsnitt av SVTs julkalender Hotell Gyllene Knorren. En mycket tråkig och intetsägande julkalender för övrigt.
-
När julkalendern var avklarad var det dags att ta itu med dagen och jag började således plugga. Läste klart boken Kredit & Säkerhet, en kort och koncist bok som rätade ut en del frågetecken faktiskt - skönt! Men någon riktig pluggro hade jag inte direkt, för lägenheten såg kaotisk ut (jag förstår inte hur det går till!). Började således plocka med ditten och datten. Startade en tvättmaskin, ställde tillbaka saker på sina platser, putsade mina svarta pumps som blivit smutsiga, handtvättade min balklänning, hängde upp tvätt... Fortsatte sedan plugga en liten stund, innan det var dags för gruppanmälan på nätet inför följande kurs. Fick den kursen jag ville ha, men Christine som jag hade önskat att få vara med fick ingen plats (de öppnade gruppanmälan några minuter för tidigt, vilket innebar att de populära grupperna var fulla redan innan klockslaget då gruppanmälan skulle öppna). Åt sedan lunch tillsammans med Adam. Passade på att beställa Adams julklapp från nätet (han satt i vardagsrummet och jag i köket, så jag tror inte att han såg vad jag sysslade med). Skickade några andra mail.
-
När Adam åkt iväg till skolan fortsatte jag pluggandet, men slängde fler och fler blickar mot golvet och såg hur dammtussarna virvlade omkring. Slet fram dammsugaren och gav lägenheten en omgång. Nöjd och glad efter städandet fick jag äntligen lite pluggro. Pluggade således ett tag innan jag beslöt mig för att gå ut med soporna och gå på en promenad. Sagt och gjort.
-
När jag kom hem från promenaden var det återigen dags för lite plugg. Gjorde lite mysigt i lägenheten och tände några stearinljus. Passade på att testa elda tumnagel. Resultat: det luktade inget vidare.
-
Sedan kom Adam hem från skolan, då lagade vi middag tillsammans. Och gissa vad, sen åt vi middagen. Oväntat va? Efter middagen drack vi kaffe samtidigt som vi kollade på ett avsnitt av serien Mad Men. Därefter fortsatte pluggandet. Och nu är klockan 20:39. Jag ska strax gå och ta bort det avskavda nagellacket, sedan ska jag diska (och under tiden jag diskar får nog en ansiktsmask ligga i mitt ansikte). Efter det blir det troligen ett avsnitt Mad Men till, innan sängen slutligen kallar på mig.
-
Totalt antal gånger jag använt ordet "jag" i detta inlägg: 24 gånger.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback