Dag 16 - Min första kyss

Jag har läst en hel del andra blogginlägg som handlar om bloggskrivarens första kyss. Allas allra första kyss har varit speciell, antingen på ett positivt sätt eller på ett negativt. Men nu är det ju i det här inlägget mest intressant vad jag har att berätta om min allra första kyss. För det är tydligen något man bör komma ihåg. Alla andra minns ju.
-
Min första kyss var troligen när vi lekte Ryska Posten i mellanstadiet. Men helt ärligt så minns jag inte min första kyss, den kan helt enkelt inte ha varit så himla omvälvande. Det är därför jag är så fascinerad över att alla andra minns sin första kyss! Orättvist att alla andra minns och att jag själv bara får gissa mig till när jag troligen fått min allra första kyss. Som sagt var det troligen under leken Ryska Posten, för då frågar man ju alltid "handtag, famntag, klapp eller kyss" och som jag minns det valde nog en och annan kyss emellanåt. Inte så imponerande kyssar, kan jag tänka mig.
-
Däremot minns jag min allra första kyss med Adam. På min håltimme mötte jag Adam utanför Lusse (hans gymnasieskola), han hade nog också håltimme eller lunch. När jag skulle gå därifrån (för Adams lektion började - och stackaren hade inte fått någon lunch i sig, det minns jag) böjde Adam sig fram mot mig för att ge mig en kyss. Jag minns inte själva kyssen så väl, men jag minns att jag gick från Lusse tillbaka till min gymnasieskola med ett stort leende på läpparna och ett virrvarr av lyckokänslor i kroppen. Direkt när jag kom tillbaka till min klass fick jag höra: "fått första kyssen av Adam eller? Du ser ut som ett lyckligt fån!". Och ja, ett lyckligt fån var nog precis vad jag var.
-
Så mamma, nu får du avgöra själv om det här var föräldratillåten information. Jag skulle nog säga att det är det, eftersom jag inte ens minns den första kyssen - haha!
-
Totalt antal gånger jag använt ordet "jag" i detta inlägg: 22 gånger.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback