Dålig dag

Den här dagen har verkligen inte varit någon bra dag. Omotiverad, håglös och ångest inför tentan. Jippi... Har verkligen inte fått något vettigt gjort idag. Fan. Ska äta middag nu och förhoppningsvis lyckas jag ta mig igenom en gammal tenta ikväll, så har jag i alla fall gjort något bra idag. Det är verkligen inte läge att ha en dålig dag när utbildningens största tenta är om två dagar...

Kommentarer
Postat av: Christine

Hahah, hela den här kursen har bestått av dåliga pluggdagar för min del.. ändå lyckas jag fortfarande konstant lura min hjärna om att "det här kommer gå finfint, jag förstår ju egentligen allt, hur svårt kan det vara, kommer ju lätt dra in ett AB". HAHA. Kommer säkert stå där med ett U.. vilket förvisso egentligen är bättre än ett B. Alltså fan, all min disciplin lämnade mig när jag gick ut gymnasiet. Känns inte helt bra.

Postat av: Julia

Christine: Haha, jag vet hur det känns. Men jag har absolut inga förhoppningar på AB! Jag är faktiskt nöjdare om jag får B än om jag får U, jag vill bara ha tentan ur vägen. Jag försöker trösta mig själv med att jag faktiskt haft en helt otroligt rolig höst med alla resor - vilket borde kompensera upp det eventuellt dåliga betyget! Dessutom har jag ju faktiskt gjort saker som är bra för CV:et. Att åka på ungdomskonferens och att engagera sig i JF är ju faktiskt bra saker! Studieresa till Bryssel visar ju också på ett intresse för juridiken. Så jag vill bara överleva tentan.

2010-12-08 @ 11:53:18
URL: http://tejprulle.blogg.se/

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback