Typiskt

Träningen gick bra. Men det var inte kul att komma hem och mötas av kursvitsordet. Ba - igen. Trots att arbetsrätten gick så otroligt bra, så gick familjerätten så dåligt att jag ändå inte kunde få högsta vitsordet, det vill säga Ab. Näst högst igen. Jag som verkligen hade hoppats på att få högsta vitsordet. Helvetehelvetehelvete. Att få göra utlandspraktik/-termin verkar ju inte bli en verklighet för mig. För det krävs det högsta vitsord i princip allting, för konkurrensen är hård. Om jag ändå hade fått veta det här innan träningen, då hade jag kunnat ta ut frustrationen där och då. Men nu är jag färdigt trött och otroligt besviken. Kul dag.

Kommentarer
Postat av: Christine

Nej fy vad drygt! Usch...jag vet att det låter otroligt klyschigt, men jag lider verkligen med dig, du hade SÅ förtjänat ett AB, särskilt efter en så superbra arbetsrättstenta! Taskigt som sagt att slå ihop två så olika ämnen. Hur många poäng blev det? Hämta ut en kopia iaf så att du kan se att dom verkligen har rättat korrekt!



MEN nu är det bara att tänka positivt, det är 270-27=243 poäng kvar du kan sätta AB i! Dessutom VET jag att du är tillräckligt smart för att fixa AB, rena tillfälligheter ju som gjort att du missat. Keep on fighting!


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback