Dagen före familjerättstentan

Idag är det sista dagen innan den "sista" tentan. Det är absolut inte min sista tenta någonsin. Men det är min sista tenta i den här kursen och det är min sista tenta på termin ett. Om ett dygn, fyra timmar och drygt 30 minuter kan jag räkna med att tentan är skriven och att jag förhoppningsvis känner att jag har gjort ett bra jobb. Men för att jag ska kunna känna den känslan behöver jag nog absolut plugga hela denna dag. Gårdagens pluggplaner höll inte alls, tyvärr. Därför ser dagens planer ut så här:

Dagens pluggplaner
  • Läsa klart Barnrättens grunder (37 sidor).
  • Läsa igenom understrykningarna i Äktenskap, Samboende och Partnerskap.
  • Läsa igenom föreläsningsanteckningar.
  • Kolla igenom undervisningsmaterial (frågor & svar).
  • Bläddra igenom gamla tentor och försöka lägga på minnet vad som är viktigt.
  • Gå igenom relevanta lagrum.
Japp, jag kommer ha fullt upp idag så därför laddar jag upp just nu med kaffe, kaffe och åter kaffe. Dessutom ska jag spruta på mig parfym (har fått veta att hjärnan kommer ihåg bäst om omgivning, ljud, dofter och dylikt är samma som vid inlärningstillfället, och eftersom jag inte kan plugga i tentasalen och inte har stressade och nervösa juridikstuderande runt mig så får jag istället köra på samma parfym alla pluggdagar och tentadagar. Dessvärre hade jag samma parfym, och taktik, inför arbetsrättstentan. Tänk om parfymen nu får mig att bara tänka på kollektivavtal, övergång av verksamhet, arbetsgivarens arbetsledningsrätt o.s.v.).

Ja, plugga var det.

Kommentarer
Postat av: Hannah W

Oj, du borde nog kopa ny parfym till varje amne da. Eller sa att spara pa pengarna kann du valja en annan sort lukt som t.ex. lok, till ett amne och curry till ett annat?

2010-01-13 @ 13:51:18

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback