Energiknippe!

Jag är inte riktigt klok. Det är faktiskt sant.

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag började med att plocka ögonbrynen, epilata benen och armhålorna samt fila fötterna. Allt väl så länge. Sedan dammtorkade jag hela lägenheten samt rengjorde alla ytor. Därefter slet jag bort sängkläderna. Sedan städade jag badrummet - inklusive rengjorde golvbrunnen i duschen från allt hår. När det var klart plockade jag fram dammsugaren och dammsög hela lägenheten grundligt. Efter det bäddade jag rent. Sedan duschade jag (och lade en hårinpackning samtidigt!). Därefter lade jag en ansiktsmask, tog ett fotbad (och läste nyaste Chic!) och avslutade med att smörja in hela kroppen. Nu har jag kollat postlådan (tom) och tänt levande ljus. Lagt på lite mascara, parfym och smycken. Och kläder.

Om ungefär två minuter borde Adam komma hem. Om han inte märker hur fint det är i lägenheten (och hur fin jag är!), så blir jag lätt irriterad. Men det är lugnt, troligen kommer han märka det. Och om han inte märker det direkt, så gör han det när vi ska sova och det är renbäddat. Eller när han läser det här inlägget. I så fall gör han bäst i att låtsas som att han visst har märkt hur duktig jag är. Haha. Nog om det. Nu ska jag läsa klart Chic och vänta på att Adam kommer.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du får gärna komma hem och vara lika energisk.Dock ett förbehåll,benen och armhålorna fixar jag själv:)Förresten benen kan du epilera åt mig!

2010-01-29 @ 17:45:17

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback