God morgon

Okej, jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det här. Jag är inte nervös över tentan, utan faktum är att jag är väldigt lugn. Men, inte på ett bra sätt - för jag vet att jag är för lugn i förhållande till mina kunskaper. Dessutom behöver jag bli lite nervös och stressad för att kunna prestera på max. Nåja, när jag möter mina klasskompisar blir jag nog säkert lite uppstressad.

Jag säger som i måndags - om fem timmar är det över och förhoppningsvis går jag ut från tentasalen med ett leende på läpparna och alla stenar borta från bröstet.

Och vid halv fem-tiden kommer Adam, äntligen, till Stockholm! Så om tentan inte kändes bra har jag i alla fall någon som kan tala om för mig att jag ändå är bäst, haha.

En annan bra sak är att flera serier (i USA) kör igång idag. Perfekt timing måste jag säga, först får jag ha tentan utan att vara distraherade av nya avsnitt från favoritserierna - för att direkt när tentan är slut överösas med sysselsättning. Haha, nu låter det som att jag enbart kollar på serier och aldrig gör något annat. Riktigt så illa är det inte.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback