Spänning!

Hela veckan har jag oroat mig för att jag ska tvingas åka till Stockholm en sväng den här helgen, för att hämta ut ett paket från posten där. Men som tur är håller de paketet till den 13:e juli, meddelade Adam mig nyss. Han är nämligen i Stockholm en sväng. Så då tar jag det nästa helg, då Adam och jag ändå ska åka dit!
-
Det ska jag fira med en joggingtur/långpromenad ikväll. Jag känner att jag behöver ta mig till strandpromenaden där ett lik har hittats. I mitt huvud är detta en kriminalroman som precis har börjat och jag tror nog att jag på ett eller annat sätt kommer vara den som löser mordet. För att det är ett mord tar jag förgivet, så är det alltid i böckerna. Synd bara att de redan har flyttat liket till bårhuset, då kommer jag ju inte ens veta var de hittade det. Trist. Morbid jag känner mig nu. Det är förstås väldigt, väldigt tragiskt att en människa fått sätta livet till. Hoppas de reder ut vem personen är, så att anhöriga kan kontaktas!

Kommentarer
Postat av: Hannah W

Jag som hade tankt rekomendera at mina gaster att ga runt den promenaden! Tur att dom hitta kroppen redan nu istallet for att nagon av mina gaster skulle hittat den!

2010-07-02 @ 16:43:32

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback