Sommarjobb och morgonpromenad

I söndags när Adams lillebror kom hem från deras stuga frågade han mig om jag hade skrivit en massa blogginlägg under tiden han var borta, som han nu då alltså "måste" läsa. Jag svarade att jag har skrivit ovanligt få inlägg, verkligen inte många. Och ni märker själv att det inte tycks vända. Men jag försöker få ner några ord lite nu och då i alla fall.
-
Nu har jag börjat på sommarjobbet igen, Alandiabolagens båtförsäkringsavdelning. Jag stormtrivs och det känns som om jag alltid har jobbat där (har gjort det två somrar tidigare). Härligt! Jag ser fram emot flera utmanande och roliga arbetsdagar nu under sommaren!
-
Adam har också börjat sommarjobba, på Dahlmans. Han börjar klockan 06:00 på morgonen. Det betyder att antingen sover vi med varandra och då får jag stiga upp en herrans massa timmar för tidigt. Eller så sover vi på olika håll. (Eller så sover vi tillsammans, men jag fortsätter sova när han åkt iväg - vilket jag knappast lyckas med.) I natt sov jag i Kalmarnäs hos Adam. 05:00 ringde väckarklockan och 40 minuter senare hade Adam åkt iväg på jobb och jag började promenera till stan. En timme och 15 minuter senare var jag hemma och hann duscha samt äta frukost innan det var dags att gå till jobbet för min del. Härligt att börja dagen på ett så aktivt sätt!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Det låter skönt med promenaden, man blir ju pigg och så om inte annat :)

2010-06-15 @ 22:27:26

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback