Bättre sent än aldrig...

God morgon! Eller, jag har varit vaken i mer än en timme redan. Men jag har haft fullt upp med bloggläsning, facebook och kaffe sedan dess.
-
Hela den här veckan har jag vaknat med huvudvärk. Det var så extremt länge sedan jag hade huvudvärk så det tog ända tills igår innan jag kom på någon lösning på problemet. Först och främst kom jag på att jag ju kunde ta en värktablett på morgonen så att jag skulle bli av med huvudvärken ganska direkt. Sagt och gjort. Tilläggas kan att jag tidigare under veckan försökt dricka enorma mängder vatten för att jag bestämt mig för att huvudvärken kom av vätskebrist. Igår kväll fick jag en annan snilleblixt! Jag kom på att jag ju faktiskt har en bettskena som jag ska ha i munnen när jag sover i syfte att inte bita ihop tänderna i sömnen, vilket ger mig huvudvärk när jag vaknar. Så i natt sov jag med bettskenan i munnen. Och WOW ingen huvudvärk idag! Underbart när man finner en lösning på sina problem!

Kommentarer
Postat av: mamma

bravo Julia. Jag har också haft huvudvärk den här veckan och tänkte på vätskebristen.Jag hällde upp vatten i en stor kanna och drack MASSOR under hela dagen.och se värken försvann. Sen vet du ju att mitt andra standard svar på huvudvärk är mycket frisk luft!

Kram

2010-09-03 @ 10:05:55

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback