Dagen hittills

Dagens seminarium är nu avklarat. Fyra timmar gick ganska snabbt och jag känner att det var lärorikt - precis som det ska vara! Därefter var min plan att ge blod. Dock är det så i Sverige att man först måste registrera sig som blodgivare, vilket innebär att man svarar på en hälsodeklaration samt tar blodprov. Blodet testas sedan för diverse sjukdomar och först efter att dessa test är klara får man ge blod. Så jag får vänta ett tag till på att verkligen få ge blod, än så länge är jag bara registrerad som blodgivare. Lite tråkigt, men bättre att de är noggranna och inte låter vem som helst få bli blodgivare bara sådär än att de försöker samla in mesta mängden blod per gång, oavsett varifrån blodet kommer.
-
Men en sak var i alla fall positivt med mitt besök på Blodbussen. Nämligen att mitt blodtryck var riktigt bra. Jag har tidigare haft aningen för högt blodtryck, så där att jag alltid har legat precis på gränsen till vad som anses vara för högt. Idag var mitt blodtryck som sagt riktigt bra och det gladde mig verkligen. Det är ju alltid trevligt att få bekräftat att man mår bra och har hälsan i skick! Tycks som att regelbunden träning och viktnedgång har gjort nytta för mitt hjärta.

Kommentarer
Postat av: mamma

Det är ju jättebra att blodtrycket gått ner. Det har säkert med viktnedgången att göra! Du är förövrigt en otroligt duktg engagerad medborgare.Tänk om flera skulle vara som du, vad bra samhället skulle vara då. Jag är otroligt stolt över dig !

2010-09-08 @ 14:48:00

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback