(Ett långt inlägg om) Helgen

Helgen har gått i ett rasande tempo, igen. I fredags arrangerade Internationella kommittén (alltså den delen som jag fram till årsskiftet bossar över inom JF) och Stockholms Universitets Studentkår en fest för i första hand internationella studenter. Ett tag i början av kvällen var vi lite oroliga för att ingen skulle komma, men när kvällen var över hade vakterna räknat in 244 personer! Jag är supernöjd över en lyckad fest och jag är så stolt över mina fina medarbetare inom IntKom som gjorde ett grymt bra jobb bakom baren!

I lördags åkte Adam och jag in till stan för att hinna gå i affärer ett par timmar tillsammans med min mamma, styvpappa och en av mina systrar. Normalt bor de alla på Åland, men de var i Stockholm en sväng så då var det självklart att vi ville hinna träffa dem. Jag spanade in ett par stövlar på DinSko och eventuellt blir det ett köp i början av veckan. Stövlarna var så snygga så att min syster redan köpte ett par till sig själv. Efter att vi hade gått i affärer sade vi hejdå till min familj och Adam och jag begav oss mot hans sektion som firade att utbildningen funnits i nio år. Efter ett tag var det dags för oss att åka vidare till nästa fest, nämligen Sandra och Marcus inflyttningsfest. De har flyttat in i en lägenhet i samma hus och till och med på samma våningsplan som oss! Det blev en riktigt trevlig kväll där vi spelade såväl Trivial Pursuit (jag vann!) som ölspelet (svårt att säga vem som vann...).

Idag har hjärnan varit lite trött efter x antal glas vin igår. Men Adam och jag har i alla fall storhandlat idag, vilket också är ungefär det enda produktiva vi åstadkommit idag. Nu sitter vi båda framför varsin dator och uppdaterar oss på vad som hänt i världen under helgen.

P.S. Jag vet att jag verkligen borde lägga upp en bild på hur fin jag var under balen förra helgen, men dessvärre hittar jag bara en helkroppsbild och den bilden var långt ifrån smickrande. Jag ska leta och se om jag hittar en bra ansiktsbild i alla fall, så får ni se frisyren, sminkningen och smyckena. Bättre än så kan jag nog inte åstadkomma så här i efterhand. Tyvärr!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback