Jag och restaurangen

Igår åt jag som sagt middag själv i hotellets restaurang. Det positiva då var att det var relativt mycket andra som åt middag samtidigt och det negativa var att tjejen som jobbade var väldigt otrevlig och okunnig. Idag åt jag återigen middag själv och återigen på samma restaurang. Det positiva idag var att mannen som serverade var väldigt trevlig och tillmötesgående och det negativa var att jag var totalt ensam i hela restaurangen. Så om jag tyckte att det kändes märkligt att äta själv igår, så var det inget emot dagens upplevelse.

Jag har inte riktigt smält upplevelsen än. Märkligt, det var det verkligen. Jag undrar vad det är med oss (eller är det bara jag?) som gör att vi tycker det känns så obekvämt att göra saker själva?

Igår åt jag club sandwich - gott, men det var världens största portion (var lätt illamående resten av kvällen och trodde aldrig jag skulle bli hungrig igen. Japp, det smakade himla bra med frukost imorse ändå).
Idag åt jag pasta med strimlad biff - helt okej, och lagom stor portion den här gången.

Mätt och belåten ska jag nu lägga mig på sängen och läsa lite bloggar och tidningar. Därefter blir det antingen att läsa bok eller att kolla på TV. Så spännande ser min kväll ut - men jisses vad jag njuter av att göra ingenting!

Kommentarer
Postat av: Malin

Hihi, måste kännas märkligt att bo på hotell i samma stad som man annars bor i... :-) Men vad skönt med hotellfrukost!


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback