"Semester"

Imorgon skrivs den här terminens tenta i straffrätt. Tentan som jag alltså egentligen borde skriva, jag med. Men som jag kommer skjuta upp till slutet av augusti. Jag har inte haft tid att plugga tillräckligt mycket de senaste veckorna, utan har haft fullt upp med resten av livet. Det är en tenta med väldigt stränga betygsgränser och därför väljer jag att ge mig själv mera tid att förbereda mig, så att chanserna för ett bra vitsord är lite högre.

Då kan man ju fundera på varför jag inte åker till Åland fram och åter några dagar nu. Och det skulle jag väl egentligen kunna göra - om jag hade energin. Men en visit fram och tillbaka till Åland skulle innebära en massa tid till att resa och desto mindre tid till att få allting klart inför Londonresan och att samla lite krafter. För faktum är att de här dagarna innan London och därefter dagarna i London är mina enda semesterdagar. Sedan ska jag jobba ända fram till skolstarten i höst och nu då också plugga inför straffrätts(om)tentan.

Så nu tänker jag vara mer eller mindre ledig några dagar. Det ska bli spännande att se vad det innebär! I den allra närmsta planeringen ligger i alla fall att uppsöka hotellets restaurang och äta middag. Alldeles ensam, känns lite märkligt - men jag antar att jag inte är den första hotellgästen som äter middag ensam.

Kommentarer
Postat av: admission essays

This is the longest term for something to be fashionable.


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback