Busy woman!

Och måndagen den kom och gick. Nu är det tisdag och jag sitter i skolan i väntan på att mitt statsvetenskapliga seminarium ska börja.

Dagen har hittills bestått av att skriva en dom till rättegångsspelet vi håller på med i processrätten tillsammans med Fanny, Christine och Malin. Därefter satt jag själv och svarade på mail, pluggade och fixade layouten på domen. Nu har jag precis kastat i mig lunch och slagit mig ner i klassrummet. Om tre timmar planerar jag att gå härifrån (seminariet är slut då) och vidare till Juristernas Hus. Där ska jag, tillsammans med överfaddern Saki och några av faddrarna, planera en sittning för våra internationella studenter. Efter att vi har planerat så det står hejvilt till är det dags för det ödesdigra föreningssammanträdet. Det är då det ska väljas ny internationell sekreterare, vilket jag som vice internationell sekreterare hoppas på att blir jag själv. Förhoppningsvis går sammanträdet relativt fort, så att jag hinner hem för att delta i Unga Moderaters skypemöte.

Sedan ska jag slänga mig ner i soffan och njuta av de sista timmarna på denna hektiska dag.

Idag är det verkligen full fart och jag får in många delar av mitt "yrkes"liv; processrätten, statsvetenskapen, juridiska föreningen och politiken. Vad jag däremot inte hinner med är mitt privatliv; umgås med nära och kära, träna, vila, ta hand om mig själv. Det får jag helt enkelt avsätta tid till under morgondagen, som till skillnad från den här dagen är relativt tom.

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback