Fem dagar av familj och släkt

Igår vid 22-tiden kom jag hem. Då hade jag spenderat nästan fem dagar på Åland tillsammans med min familj. Otroligt nog kunde ALLA vara hemma den här helgen. Så vi var ett nätt gäng på åtta personer. Min mamma och min styvpappa. Min storasyster Jenny med sin pojkvän Janne. Mina tvillingsmåsystrar Fanny och Frida. Och så Adam och jag. Dessutom kom mormor och morfar över på middag i lördags! Utöver min familj har Adam och jag även hunnit med att träffa Adams familj och hans kusins nyfödda lilla bebis. Det har varit supertrevligt att bara umgås och mysa med familj och släkt. Skolböckerna har dock legat nedpackade i väskan under alla dagar, så nu får jag snart ta och rycka igång pluggandet - annars blir nog tentan en lite väl stor utmaning!

Idag har jag varit effektiv. Jag har hunnit med att vara i skolan på seminarium, tvätta en maskin mörk tvätt, bäddat rent i sängen och samtidigt bytt ut duntäcket mot ett svalare täcke, packat upp från ålandsvistelsen, betalat räkningar, deklarerat, mappat viktiga papper och skrivit inköpslista för kvällens storhandling. Nu väntar jag på att Adam ska komma hem så att vi kan äta middag och sedan plocka fram våra cyklar för att trampa iväg till PrisXtra.

Jag har inte mycket att klaga på i mitt liv just nu. Härlig känsla!

Kommentarer
Postat av: Sandra

CYKLAR och handlar?!?! herregud vad ambitiöst. :p

2012-04-25 @ 20:39:35
Postat av: Julia Lindfors

Ja, vi brukar göra det under vår, sommar och höst. Går snabbare än att ta bussen. Men det blev bussen den här gången, det började regna precis när vi skulle iväg.


Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback