Avrunda arbetsveckan

Idag har jag varit själv på jobbet, min kollega Hanna har varit ledig (och hon är även ledig på måndag). Jag hade tre mer eller mindre viktiga heldagsmöten att gå på, men det säger ju sig självt att det är omöjligt. Så jag började dagen med fiskegruppen och sedan ägnade jag eftermiddagen åt energigruppen. Det tredje mötet struntade jag helt i, eftersom de skulle ta upp lite mindre viktiga frågor. När ordföranden för energigruppen bröt upp klockan 17.50 jublade delegaterna, mötet var sagt att hålla på ända till 18.30. Men nu blev det helg lite tidigare för oss alla. Skönt!

Jag gick via kontoret för att byta från klackar till sneakers inför promenaden hem (och för att dumpa alla mötesdokument från dagen), men när jag kom till kontoret kunde jag konstatera att alla redan gått hem och att vårt våningsplan var larmat. Visserligen står det mig fritt att gå in och larma av igen, men det förutsätter att jag kommer ihåg min säkerhetskod - något jag inte gjorde. Den koden är nämligen noga antecknad i mitt förra anteckningsblock, som jag redan har skrivit slut. Så det anteckningsblocket låg alltså inne på kontoret i den larmade våningen. Nåja, ingen större fara skedd - jag promenerade hem med klackar på fötterna istället. Det gick ju bra det också, även om det kanske tog lite längre tid och mina fötter gjorde lite mera ont när jag kom hem.

Nu njuter jag av en lugn fredagskväll och "hemlagad" mat. Normalt värmer jag bara en portion (köpt) lasagne eller liknande i mikron. Men idag kokade jag makaroner och ägg och det avnjuter jag tillsammans med pesto, tomat och rödvin! Imorgon, relativt tidigt, tänker jag ta tåget till staden
Gent som ligger lite längre norrut i Belgien. Jag blir bara där över dagen och jag tänkte i huvudsak vandra runt för att se de sevärdheterna som man "måste se" och försöka få en känsla för staden som sådan. Tyvärr lovar de ingen sol, men däremot runt 9-10 plusgrader!

Kommentarer

Skriv dina åsikter här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida:

Dina åsikter:

Trackback